Gemeente Zuidplas Subsidie

Heb je een e-bike (tot 26 km/u) en wil je gericht werken aan je conditie en weerstand? Volg dan het e-bike trainingsprogramma, ontwikkeld door Michel Kreder Coaching. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat elektrisch trappen even gezond is als fietsen zonder ondersteuning, mits er een schema wordt gevolgd. Dankzij dit e-bike programma is het voor iedereen haalbaar een goede conditie en betere weerstand op te bouwen met behulp van een e-bike. Verbeter jouw conditie en weerstand op de e-bike, terwijl je geniet van de natuur!

Door de subsidie van de Gemeente Zuidplas is dit programma nu gratis te volgen als je woont in de Gemeente Zuidplas. Gebruik de kortingscode uit de flyer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *