Fitter worden met een e-bike?

Wil jij hier ook alles van weten? Download mijn gratis e-book 

👇 Vul je gegevens in en ontvang het e-book in je mail:


Succes verhalen

5/5
Ben nu 4 weken bezig eerste week zoals met alles was best moeilijk daarna ging het vlot en ik vind het heerlijk de trainingen zijn nu goed te doen ik probeer nu zelfs om de dag 35 km te fietsen weekeinde ongeveer 60km zelfs nieuwe fiets gekocht voel me top slaap beter zonder het schema van Michel was het me nooit gelukt ben hem dankbaar.
Peter
5/5
Recent de 10 weken training gedaan voor E-bikes (3x per week 30 minuten). Verrassend hoe je op een gestructureerde manier van fietsen met een e-Bike zoveel conditionele vooruitgang kan boeken. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en makkelijk in de gratis App te programmeren. De App geeft een welkome ondersteuning tijdens de training. Ik doe nu ‘onderhoudstraining’ 2x per week en ga in het najaar weer een trainingssessie doen van 3x per week 10 weken lang. Top dat een professional ook voor e-Bikers zijn kennis ter beschikking stelt en met effect! Van harte aanbevolen!
Cees
5/5
Het programma heb ik i.o.m. Michel, met enige aanpassingen, toegepast op mijn speedpedelec. Het was mijn eerste keer om een dergelijke fietstraining te volgen, al met al leuk (soms lekker pittig) om te doen. Het contact met Michel is zeer direct, de communicatie is zeer persoonlijk en snel. Ik vond het leuk om te doen, zelfs op een speedpedelec
Ben