Fiets techniek training Gemeente Zuidplas

Wil jij je zekerder voelen op je e-bike, je traptechniek verbeteren of leren hoe je door een bocht heen kijkt? En woon jij in de Gemeente Zuidplas? Volg dan GRATIS deze e-bike fiets techniek training gesubsidieerd door de Gemeente Zuidplas!

De eerst volgende fiets techniek training is op:

Zaterdag 8 juli 2023 
Zaterdag 2 september 2023 

We verzamelen om 10:00 bij Reijneveld Rijwielen te Moerkapelle.
De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. Dit doen we zodat we ervoor zorgen dat iedereen tijdens de fiets techniek training de aandacht krijgt die nodig is om de gewenste technieken te verbeteren. Hierbij is het uitgangspunt dat ieder op zijn eigen niveau kan meedoen. Kijk snel of er nog een plekje is op jouw gewenste datum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *