Getraind met speedpedelec

Rated 5 out of 5
15 mei 2023

Het programma heb ik i.o.m. Michel, met enige aanpassingen, toegepast op mijn speedpedelec. Het was mijn eerste keer om een dergelijke fietstraining te volgen, al met al leuk (soms lekker pittig) om te doen. Het contact met Michel is zeer direct, de communicatie is zeer persoonlijk en snel. Ik vond het leuk om te doen, zelfs op een speedpedelec.

Ben

Betere zangprestatie door e-bike traing!

Rated 5 out of 5
3 april 2023

Ik merk tijdens het zingen dat ik meer lucht heb en makkelijker op één adem kan zingen! De trainingen zijn afwisselend en goed te doen! Van harte aanbevolen!

Tineke

Michel heeft geholpen mij de stap te laten maken dik tevreden

Rated 5 out of 5
30 maart 2023

Ben nu 4 weken bezig eerste week zoals met alles was best moeilijk daarna ging het vlot en ik vind het heerlijk de trainingen zijn nu goed te doen ik probeer nu zelfs om de dag 35 km te fietsen weekeinde ongeveer 60km zelfs nieuwe fiets gekocht voel me top slaap beter zonder het schema van Michel was het me nooit gelukt ben hem dankbaar.

Peter de Beer

E-bike training Fitter met je e-bike: verrassend snel effect!

Rated 5 out of 5
24 maart 2023

Recent de 10 weken training gedaan voor E-bikes (3x per week 30 minuten). Verrassend hoe je op een gestructureerde manier van fietsen met een e-Bike zoveel conditionele vooruitgang kan boeken. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en makkelijk in de gratis App te programmeren. De App geeft een welkome ondersteuning tijdens de training. Ik doe nu ‘onderhoudstraining’ 2x per week en ga in het najaar weer een trainingssessie doen van 3x per week 10 weken lang. Top dat een professional ook voor e-Bikers zijn kennis ter beschikking stelt en met effect! Van harte aanbevolen!

Cees